Кабачки – це такий овоч, завдяки якому, можна приготувати безліч найрізноманітніших страв в тому числі і млинці.
Для приготування потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 800 г;
- борошно, 1 – 1.5 склянки;
- яйця, 2 шт;
- молоко, 1 склянка;
- соняшникова олія, 2 ст.л;
- петрушка, кріп, пучок;
- сіль, 1 ч.л.
Вибираємо молоді, трохи посвітлілі кабачки, промиваємо і тремо на дрібній тертці. Можна скористатися і блендером, тоді млинці будуть більш рівними.
Зелень дрібно нарізаємо, змішуємо з кабачковою масою.
Яйця з сіллю збиваємо, додаємо молоко, борошно і знову збиваємо до однорідності. Виливаємо цю масу до кабачкової, додаємо олію і все ретельно перемішуємо.
Смажимо млинці на сковороді, як звичайні тонкі млинці, без змазування олією. Подавати можна з чим завгодно, наприклад, з часниковим соусом (250 мл сметани змішується з дрібно нарізаною зеленню і видавленим часником).