Тонкі млинці з кабачків: ідеальний рецепт

Закуски

Кабачки – це такий овоч, завдяки якому, можна приготувати безліч найрізноманітніших страв в тому числі і млинці.

Для приготування потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 800 г;
  • борошно, 1 – 1.5 склянки;
  • яйця, 2 шт;
  • молоко, 1 склянка;
  • соняшникова олія, 2 ст.л;
  • петрушка, кріп, пучок;
  • сіль, 1 ч.л.

Вибираємо молоді, трохи посвітлілі кабачки, промиваємо і тремо на дрібній тертці. Можна скористатися і блендером, тоді млинці будуть більш рівними.

Зелень дрібно нарізаємо, змішуємо з кабачковою масою.

Яйця з сіллю збиваємо, додаємо молоко, борошно і знову збиваємо до однорідності. Виливаємо цю масу до кабачкової, додаємо олію і все ретельно перемішуємо.

Смажимо млинці на сковороді, як звичайні тонкі млинці, без змазування олією. Подавати можна з чим завгодно, наприклад, з часниковим соусом (250 мл сметани змішується з дрібно нарізаною зеленню і видавленим часником).

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina