Домашній міцний напій за рецептом мого тата

Напої

Для любителів міцного алкоголю в даній публікації хочу поділитися рецептом домашнього к0ньяку. За цим рецептом готує к0ньяк мій батько.

Всі його гості нахвалюють рецепт, багато хто просить поділитися.

На жаль (а може і на радість) НЕ вживаю міцний алкоголь, тому про якість даного благородного напою сказати нічого не можу.

Але судячи з реакції батьківських друзів, к0ньяк дуже навіть не поганий.

Інгредієнти

  • Г0рілка – 3 літри;
  • Чорнослив – 6 штучок;
  • Гвоздика – 10 штук;
  • Цукор – 100 грам;
  • Суха заварка чаю – 2 ложки столові;
  • Ванільний цукор – 1 пакетик (можна замінити на ваніль на кінчику ножа).

Батько каже, що замість г0рілки найкраще використовувати сам0гон власного приготування.

Але через брак такого – г0рілка або розведений спирт.

Спосіб приготування:

У чисту і суху трилітрову банку слід покласти чорнослив без кісточок, гвоздику, цукор, суху чайну заварку, ванільний цукор.

Влити алкогольну основу і добре перемішати до розчинення цукру.

Прибрати в темне місце на тридцять днів. Протягом перших трьох днів слід діставати і збовтувати.

Не варто переживати, якщо спочатку рідина в банці помутніє. Це нормально.

В принципі, якщо кортить, то після закінчення вже трьох днів можна дегустувати, але краще набратися витримки і залишити банку із заповітним напоєм на місяць.

Після закінчення цього терміну, його слід процідити і розлити по красивих пляшках або в графини.

К0ньяк по-домашньому готовий!

Домашній міцний напій за рецептом мого тата

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina