Перші страви
Сьогодні я ділюся з вами рецептом з мого дитинства. Мама часто готувала такий суп і називала його “Рижик”. Раніше я не розуміла чому, а зараз
Суп з часниковими галушками — відмінна страва для різноманітності вашого меню. Готується він просто і досить швидко. Такий супчик виходить дуже ароматним
3 головки часнику в суп комусь здадуться надмірним заходом, але саме такий рецепт ми підгледіли на італійській кухні, коли там готували суп.
Насичені густі супи зазвичай варяться досить довго, але ми приготуємо наваристий томатний суп всього за 15 хвилин. З основних інгредієнтів візьмемо тільки
На приготування більшості м’ясних супів потрібна значна кількість часу, воно йде на приварку самого м’яса. І це зовсім не гарантує, що суп вийде густим.
Простий і в той же час дуже ситний цибульний-ячмінний суп традиційно готують в Марокко – він моментально надає сил і не віднімає енергії як більш важкі страви.