Консервація
Рецепт цих помідорів гості просять завжди «Пальчики оближеш»
Кожне свято я ставлю на стіл тарілку з солоними помідорами, і ця закуска розлітається зі швидкістю світла. Розповідаю, як зробити таку заготовку.
iUkrayina
Консервація
Смачніше компоту я не пробувала. Полуничний мохіто, улюблений напій в нашій родині
Полуничний мохіто я закриваю щороку по 40 – 50 трилітрових банок. І навіть їх не залишається до наступного року. Компот виходить дуже смачним і освіжаючим.
iUkrayina
Перші страви
Варю курячий суп “Рижик” з мого дитинства: вермішель не розбухає і суп може довго стояти в холодильнику
Сьогодні я ділюся з вами рецептом з мого дитинства. Мама часто готувала такий суп і називала його “Рижик”. Раніше я не розуміла чому, а зараз
iUkrayina
Консервація
Рецепт консервованих огірків, на смак як магазинні
Прийшов час консервації огірків. Огірки приготовані за цим рецептом виходять на смак, приблизно як магазинні. Справа в тому, що в моїй родині віддають
iUkrayina
Консервація
Аджика “кобра” на зиму – найпростіший і найсмачніший рецепт!
Аджика – це дуже смачне, апетитне і корисне доповнення до багатьох страв. Рецептів її приготування безліч і у кожної господині є свій улюблений
iUkrayina
Консервація
Помідори на зиму Фірмові. Рецепт моєї мами, яким я рада поділитися
Помідори на зиму Фірмові виходять відмінними на смак. Такі помідорчики з картоплею дуже вам сподобаються. Необхідні продукти: помідори листя хрону, смородини
iUkrayina
Консервація
Помідори прямим послом. Найсмачніші бочкові овочі
Помідори прямим послом – досить старий і надійний спосіб засолювання помідорів на зиму. Необхідні продукти: помідори вода – 1 літр парасольки
iUkrayina
Консервація
Огірки по-фінськи: готую тазиками все літо! Смачна заготовка на зиму
Старшому поколінню прекрасно відомий смак огірків по-болгарськи. Ось і цей фінський рецепт сильно нагадує таку консервацію. Готується все просто і швидко.
iUkrayina
Закуски
4 відмінних способи заготовки зелені на зиму: на всі випадки і смаки
Всім відомо скільки корисних мікроелементів міститься в пряній зелені. Як зберегти цю користь до зимових холодів, коли ми особливо потребуємо у вітамінах?
iUkrayina
Закуски
Навчили готувати соковиті оладки з кабачків: весь секрет у тертому сирі
Рецепт дала мені колега: вона пригощала всіх нас під час обіду. Передбачається, що їсти такі кабачки потрібно, занурюючи їх у ароматний соус з майонезу
iUkrayina
Салати
Салат “Баклажанова загадка”. Ніхто не розуміє, що в його інгредієнтах!
Баклажан – овоч на любителя, а ось салат приготований з баклажанів їли навіть ті, хто говорить що баклажани зовсім не любить. Їли за обидві щоки
iUkrayina
Консервація
Варимо рівно п’ять хвилин: варення зі смородини «12 склянок». Смачніше я не їла!
Варення з смородини виходить повітряним, ніжним, легким, з легкою кислинкою і дуже-дуже ароматним, ягідки в ньому – м’якенькі, а саме желе
iUkrayina