Страви на Великдень (Паску)
Для святкування Великодня у кожній домівці готують великодній кошик, в якому мають бути певні продукти. Кожен з цих продуктів має символічне значення.
Сьогодні ми хочемо запропонувати вам приготувати не стейки або салати, а паски, адже до нас наближається світле свято – воскресіння Ісуса Христа.
Зовсім скоро Світле свято Великоднє, і якщо ви ще не визначилися з паскою, то раджу спробувати цей рецепт. Паски виходять смачними, ніжними і ароматними
Паска на 30 жовтків – ви не повірите, як легко її спекти, справляться навіть господині-початківці! А сама я печу за ним вже років 20, бо саме він мені
Додавати моркву в паску мене навчила бабуся. Вже багато років печу паски саме за цим рецептом, пасочки завжди виходять неперевершеними! “Сонячна” паска
Моя бабуся завжди казала: “Запиши собі, доню, цей “Золотий” рецепт Паски, кращого рецепту тобі повік не знайти”. І ви знаєте, вона була права.
Кожна господиня в чистий четвер або в страсну суботу пече паски. Я заздалегідь випробувала цей рецепт Паски, щоб на свята бути впевненою, що вона вдасться
Вже третій рік печу паски в мультиварці і задоволена результатом. Всі мої подруги перейшли на цей простий рецепт. Впевнена, він буде цікавий для багатьох господинь!
Смачна і пишна паска з білою глазур’ю та родзинками – головна страва Великодня. Сайт “24” відібрав 8 найцікавіших рецептів приготування для головної страви
Мармурові яйця Потрібно підготувати: яйця; воду; барвник; соняшникову олію. Спосіб приготування: розводимо воду барвником, потім додаємо 0,5 ст.
Глазур – це традиційне покриття великодніх пасок, яке не тільки виконує сакральну роль, але і надає паскам смак, аромат, створює впізнаваний декор.
Зовсім скоро Великдень, а значить час пекти паски. Ми пропонуємо вам приготувати шоколадну паску прикрашену цукатами. Шоколадна паска стане прикрасою