Гарніри
Розкішна страва з гречки з капустою
Гречка з капустою – чудово поєднуються між собою. Страва відмінно підходить для повсякденного меню. Гречка припаде до смаку і вам, і вашим близьким.
iUkrayina
Гарніри
При варінні овочів завжди додаю мінеральну воду: розповідаю, навіщо так роблю
У кожного з нас є свої секрети приготування різних страв. Овочі – це дуже важлива складова повсякденного раціону кожної людини. Вони є добрим джерелом
iUkrayina
Гарніри
Підігріваємо вчорашню смажену картоплю за 30 секунд з олією і вона знову хрустить
Зазвичай вчорашня картопля для розігріву ставиться в мікрохвильовку, після чого ні про який хрускіт немає й мови. Картопля стає ватною і навіть піджарені
iUkrayina
Гарніри
Лінивий гарнір до всього підгледіли в турецькому готелі. Змішуємо рис з вермішеллю
У турецьких готелях подають дивно універсальний гарнір до всього. Називається він пила і робиться з рису і вермішелі. Він дуже смачний, а готувати його зовсім просто.
iUkrayina
Гарніри
Смажимо 3 картоплини шарами, а потім перевертаємо. Звичайні продукти прийняли за ресторанну страву
Картопля вважається занадто звичайним продуктом і найчастіше використовується тільки як гарнір. Але і такі звичайні продукти можуть прийняти за даний ресторанне
iUkrayina
Гарніри
Без запікання і духовки: соковита і хрустка картопля по-селянськи на звичайній сковороді
У більшості випадків картоплю по-селянськи готують в 2 етапи: спочатку варять в каструлі, а потім запікають у духовці, щоб утворилася скоринка.
iUkrayina
Гарніри
Картопля фрі як в дорогому ресторані: швидко смажимо, охолоджуємо і смажимо повторно
У дорогих закладах теж подають картоплю фрі, тільки роблять її інакше, ніж в фастфудах. Ми в точності повторимо рецепт шеф-кухарів і зробимо картопля фрі
iUkrayina
Гарніри
Моя бабуся часто могла приготувати тільки “шведську картоплю”
Все своє дитинство я любила картоплю, який завдяки особливим рецептом приготування носив назву “шведський”. Здавалося, що смачніше цієї страви
iUkrayina
Гарніри
Бабуся показала, як насправді потрібно запікати молоду картоплю в духовці
У моїй родині люблять картоплю в будь-яких видах – печену, варену, смажену, тушковану. Без картоплі не обходиться жодне застілля. Чи можете ви собі
iUkrayina
Гарніри
Знайомий кухар розкрив секрет хрусткої картоплі з часником: просто потрібна мука
Смажена картопля є одним з найпопулярніших страв. Він може бути приготований і на кожен день, і в якості основи для святкового столу. Багато хто звик готувати
iUkrayina
Гарніри
Відкрила для себе кращий рецепт картоплі по-селянськи. Всього один інгредієнт забезпечить хрустку скоринку
Ми дуже любимо картоплю і постійно робимо з неї найрізноманітніші страви. І ось недавно я відкрила для себе картопля по-селянськи, який мене просто підкорив!
iUkrayina