Яблучні оладки перетворюються на справжні пончики під час смаження. Усередині суцільна начинка

Десерти

У звичних більшості рецептах оладки дуже часто виходять плоскими і прісними. Ми ж приготуємо їх так, що при смаженні вони перетворяться в справжні пончики на самій звичайній сковороді. Крім того, всередині буде суцільна яблучна начинка.

Інгредієнти: 2 яйця, 80 грамів цукру, 250 мілілітрів кефіру, 300 грамів борошна, чайна ложка соди без гірки, 20 грамів вершкового масла, 3 яблука, півтори столових ложки цукру.

Почнемо саме з яблук. Ріжемо їх на невеликі шматочки і тушкуємо в вершковому маслі на середньому вогні близько 5 хвилин. Потім посипаємо яблука цукром і тушкуємо ще 7 хвилин, перекладаємо яблука в окрему миску.

В іншій ємності змішуємо кефір, яйця, сіль і борошно, у нас вийде тісто середньої щільності.

Порційно викладаємо його на сковорідку, на кожну заготовку розкладаємо яблука, їх також прикриваємо тістом. Залишилося тільки посмажити всі з обох сторін до хрусткої апетитної скоринки.

Сметана, варення або джем підійдуть до таких оладок-пончиків ідеально.

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina