Отже, нашаткувати тонкою соломкою молоденьку капусту і пом’яла рукою прямо до м’якості.
Нарізала тонкою соломкою болгарський перець і моркву. Моркву можна натерти на грубій терці або скористатися пристосуванням для нарізки по-корейськи. Виклала овочі в салатник.
У сметану додала гірчицю (краще брати не дуже гостру), соєвий соус і мед, ретельно перемішала.
Можна додати лимонний сік, але я його не використовую в даній заправці.
У салат додала кріп і петрушку (іноді додаю кінзу). Заправила салат соусом і перемішала.
Соєвий соус буває не дуже солоний, раджу спробувати салат, можливо знадобиться посолити.
Ясна річ, можна заправити звичайним майонезом, але саме цей соус тут дуже добрий. Рекомендую спробувати, вийшло смачно, та й корисно.
СКЛАД СОУСУ: сметана – 2 ст.л., гірчиця – 1 ч.л., соєвий соус – 2-3 ст.л., мед – 1 ч.л.