Скумбрію багато років поспіль мариную, не розморожуючи: виходить дуже смачно

Статті

Одного разу я спробувала замаринувати заморожену скумбрію, а вона виявилася набагато більш смачною, ніж приготовлена за класичним способом. Такі рецепти для господині – просто знахідка! Коли назавтра планується застілля, обов’язково напередодні зробіть таку скумбрію. Простота приготування і цікавий смак! Вам обов’язково сподобається такий спосіб маринування риби.

Спосіб приготування

Маринується заморожена скумбрія дуже просто. Потрібно взяти 3 морожені риби, промити, почистити і порізати на шматочки. У цій справі головне – не дати їй розморозитися, всі дії проводяться тільки з мороженої скумбрією.

Потім необхідно почистити і нарізати 3 цибулини і 3 зубки часнику. Рибу, часник і цибулю скласти в миску. Додати:

  • цукор – одну чайну ложку;
  • сіль – одну столову ложку з гіркою або більше, за смаком;
  • оцет – 4 столові ложки;
  • олію – 5 ложок;
  • перець мелений гіркий;
  • перець горошком запашний;
  • лавровий листочок.

Все обережно перемішати.

Викласти плотненько в банки, накрити зверху і поставити в холодильник на добу. Після того як скумбрія розморозиться, з неї виділиться сік. До нього додаються маринад, і буде те, що треба. Приблизно через добу можна починати варити картоплю і пробувати нашу смачну рибку. Приємного вам апетиту!

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina