Сирний торт без випічки з желатином

Десерти

Холодні желейні десерти в жаркий час, саме те, щоб порадувати себе і близьких ласощами.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор, 200 гр;
  • вода, 500 мл;
  • кава, 50 гр;
  • швидкорозчинний желатин, 7 ст.л;
  • молоко, 1.5 склянки;
  • сметана або йогурт, 500 гр;
  • згущене молоко, 250 мл;
  • вершковий сир, 200 гр.

Остужаем кип’ячену воду і змішуємо з 3 ст.л. желатину, залишаємо до повного набухання.

40 гр розчинної кави заварюємо кип’ятком, перемішуємо, потім додаємо 2 ст.л желатин і все змішуємо до повного розчинення желатину. Після того, як суміш стане кімнатної температури, ставимо її в холодильник на 30 – 40 хвилин.

Кип’ятимо молоко 0.5 склянки, охолоджуємо до кімнатної температури і заливаємо ним решту желатину, залишаємо до набрякання.

Виймаємо кавове желе і ріжемо його на невеликі кубики.

Молоко, яке у нас залишилося, кип’ятимо і змішуємо з желатиновим молоком.

Вершковий сир, згущене молоко і сметану або йогурт змішуємо і збиваємо, потім додаємо кавову масу. Це вийшла основа для тортика.

У форму викладаємо кубики кавового желе і заливаємо їх основою. Готовий десерт ставимо на 3 години в холодильник.

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina