Варимо шоколад в молоці, заморожуємо і десерт з кондитерської готовий

Десерти

Молочно-шоколадний торт готується без зайвого клопоту з тістом, не вимагає запікання в духовці, в рецепті не використовується навіть желатин. Нам потрібно тільки трохи проварити шоколад в молоці, а потім перелити по формах і дати десерту застигнути. Результат вразить усіх рідних, адже такі десерти зазвичай подають в дорогих кондитерських.

Інгредієнти: 400 мілілітрів молока, 100 грамів цукру, 90 грамів чорного шоколаду, 2 чайні ложки агар-агар, трохи какао і для прикраси візьмемо кокосову стружку.

Тепер до процесу. Переливаємо молоко в сотейник, додаємо до нього цукор і відправляємо на плиту, вогонь робимо середнім. Ще в 100 мілілітрах молока розчиняємо какао (30 грамів вистачить). Отриману масу також перекладаємо в сотейник до молока.

Варимо шоколад в молоці, заморожуємо і десерт з кондитерської готовий

Слідом додаємо в сотейник шоколад. В окремій мисці розчиняємо агар-агар з водою і теж перекладаємо його в сотейник. Варимо все разом близько 8 хвилин.

Варимо шоколад в молоці, заморожуємо і десерт з кондитерської готовий

Потім переливаємо заготовку в зручну форму і відправляємо їх в холодильник до повного охолодження.

Вже перед самою подачею посипте шоколадний десерт кокосовою стружкою, так він буде ще смачніший.

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina