Готуємо самі: незвичайний оселедець під шубою

Закуски

Родзинка рецепта – в запечених в духовці овочах. Через них салат виходить дуже апетитним і ароматним, з незвичайним, м’яким смаком.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • буряк, картопля і морква по 300 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • яйця, 2 шт;
  • оселедець;
  • яблуко кисло-солодке, 1 шт;
  • майонез.

Процес приготування

Якщо хочете, майонез зробіть самі: змішуєте яйце і соняшникову олію (200 г), лимонний сік (1 ч.л), гірчицю, 1 ч.л. За смаком додаємо сіль і цукор, збиваємо все занурювальним блендером.

Овочі промиваємо і просушуємо паперовими рушниками і укладаємо на деко, попередньо змащене олією.

Запікаємо близько 1 години при 180 градусах.

Остуджуємо овочі, чистимо від шкірки і натираємо в окремі ємності.

Філе оселедця беріть в будь-якій кількості, як ви робите зазвичай.

Салат формуємо шарами, над кожним робимо сіточку майонезу.

  • Перший шар – картопля.
  • Другий шар – оселедець.
  • Третій шар – яблуко.
  • Четвертий шар – морква.
  • П’ятий шар – яйце.
  • Шостий шар – буряк.
  • Сьомий шар – білок і зверху жовток.

Ставимо в холодильник охолоджуватись і подаємо до столу.

Салат виходить ніжним, дуже смачним і ароматним.

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina