Помідори по-корейськи. Рецепт приготування

Закуски

У розпалі збір врожаю помідорів. З зайвих помідорів пропоную приготувати помідори “по-корейськи”. Помідори повинні бути стиглими і солодкими.

Закуска виходить дуже смачна, і робити її дуже просто.

Для приготування нам потрібно

  • два кілограми помідорів,
  • два великих болгарських перця,
  • два гострих перця,
  • дві головки часнику,
  • оцет
  • соняшникова олія
  • цукор сіль
  • пучок зелені

Рецепт приготування

Очищаємо болгарський солодкий і гострий перець від насіння і плодоніжок, ріжемо грубо, перекладаємо в блендер, і подрібнюємо. Замість блендера можна використовувати м’ясорубку.

Подрібнений перець перекладаємо в ємність, в якій будемо робити маринад.

Помідори по-корейськи. Рецепт приготування

Додаємо в маринад:

  • 100 грам 9% оцту
  • 100 грам соняшникова олії
  • 2 столові ложки солі
  • 100 грам цукру
  • нарізану зелень, яка подобається (я додаю петрушку і кінзу)

Чистимо дві головки часнику, подрібнюємо їх і додаємо в маринад.

Маринад добре розмішуємо, до розчинення солі з цукром.

Помідори ріжемо на 4 частини, (якщо помідори не великі, можна розрізати навпіл), вирізаємо плодоніжки.

Помідори укладаємо в ємність в один шар, зверху на помідори – шар маринаду.

Помідори по-корейськи. Рецепт приготування

І так далі, перекладаємо шар за шаром, поки помідори не закінчаться.

Накриваємо посуд з салатом кришкою і прибираємо в холодильник.

Через 8 годин готово. Смачного!

Помідори по-корейськи. Рецепт приготування

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina