Маринована капуста швидкого приготування: смачний рецепт

Кулінарія

Приготовану за цим рецептом капусту можна вжити в їжу відразу ж, як тільки ви розмішайте компоненти. Але якщо капуста пару годин постоїть в холодильнику, то буде ще смачніша, я вам гарантую!

Давайте приготуємо?

  • Візьміть третину невеликого качана капусти;
  • Одну цибулину середніх розмірів;
  • Одну велику морквину.

Капусту тоненько наріжте, цибулю поріжте на кубики, моркву потріть на тертці середніх розмірів. Змішайте овочі в глибокій мисці і як слід помнніть вашу заготовку руками – так, щоб капуста дала сік і стала м’якшою.

Для того, щоб овочі охочіше віддали соки, капусту можна трохи підсолити.

В окремій піалці змішуємо 4 столові ложки соняшникової олії, по одній чайній ложці солі і цукру, і 1 столову ложку 9% оцту. Помішайте як слід отриманий маринад так, щоб крупинки цукру і солі розтанули без сліду. Залийте капусту, і як слід розмішайте отриманий салатик.

Усе! Можна їсти!

Зберігати в холодильнику.

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina