Заготовляємо за годину запас соковитих котлет відразу на місяць. Потім просто дістаємо з морозилки і смажимо

Кулінарія

Домашні котлети можна робити не тільки для того, щоб поїсти на раз, а й заготовити їх відразу на місяць вперед. Потім їх залишиться тільки посмажити на сковорідці, що економить масу часу. При правильному підході місячний запас котлет робиться все лише 1 годину часу, а потім при смаженні вони залишаються такими ж соковитими, як якщо б ми їх зліпили щойно.

На 50 котлет нам знадобиться:

  • Куряче філе – 3 кг
  • Масло вершкове – 400 гр
  • Твердий сир – 400 гр
  • Цибуля – 2 шт
  • Батон – 1/2
  • Сіль і перець за смаком

Заготовляємо за годину запас соковитих котлет відразу на місяць. Потім просто дістаємо з морозилки і смажимо

Приготування:

Запорука соковитих котлет криється в балансі цибулі, масла і тертого сиру. Фарш виходить повітряний і соковитий навіть після місячного розморожування.

Замочуємо батон на 10 хвилин, після чого добре віджимаємо воду. Швидко крутимо фарш з курячого філе.

Заготовляємо за годину запас соковитих котлет відразу на місяць. Потім просто дістаємо з морозилки і смажимо

Сюди ж, в м’ясорубку, додаємо всі інші інгредієнти, в тому числі і сир. Розмішуємо масу до однорідності і приступаємо до ліплення котлет.

Можна використовувати ваги для контролю розмірності. Вага кожної котлети – приблизно 90 грамів.

Заготовляємо за годину запас соковитих котлет відразу на місяць. Потім просто дістаємо з морозилки і смажимо

Готові котлети відразу розкладаємо на деко, на пергамент для випічки.

Заготовляємо за годину запас соковитих котлет відразу на місяць. Потім просто дістаємо з морозилки і смажимо

Їх буде кілька шарів. Кожен шар прокладаємо листом паперу, щоб котлети НЕ злиплися.

Заготовляємо за годину запас соковитих котлет відразу на місяць. Потім просто дістаємо з морозилки і смажимо

Як тільки котлети повністю замерзнуть, перекладаємо їх в пакети і запаковуємо щільно.

Посмажити для перевірки соковитості можна відразу ж. Виходить дивно ніжно!

Заготовляємо за годину запас соковитих котлет відразу на місяць. Потім просто дістаємо з морозилки і смажимо

Найприємніше в тому, що навіть через місяць, після розморожування, котлети будуть в точності такими ж.

Подаємо з салатом і будь-яким гарніром. За місяць такі котлети заощадять не одну годину часу! Смачного!

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina