Дуже смачні і ніжні трубочки з чудовим смаком. При бажанні можна додати всередину будь-яку начинку на ваш смак. Від них просто неможливо відірватися. Спробуйте обов’язково і ви в цьому переконаєтеся самі.
Продукти:
Вихід – 35 штук
- Курячі яйця – 3 шт
- Молоко – 120 мл
- Вершкове масло – 100 гр
- Цукор – 100 гр
- Борошно – 200 гр
- Ванілін – дрібка
Як приготувати трубочки до чаю:
В окрему миску розбиваємо 3 курячих яйця, додаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо міксером приблизно 5 хвилин до побіління і пишності.
Додаємо розм’якшене вершкове масло і також продовжуємо збивати міксером на середніх оборотах.
Додаємо молоко і розмішуємо.
У 2 прийому додаємо просіяне борошно і після кожного додавання все добре перемішуємо.
Сковорідку ставимо на вогонь і добре прогріваємо її.
Викладаємо половину столової ложки тіста на добре розігріту сковорідку і розподіляємо її по колу, тонким шаром. Діаметр отриманого млинця приблизно 15 см.
Смажимо з 2 сторін, до рум’яності, на вогні трохи вище самого маленького.
Готові млинці відразу ж, поки вони теплі, звертаємо в трубочки.
Трубочки викладаємо на тарілку, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
За бажанням, можна начинити трубочки вареним згущеним молоком або кремом. Смачного!