Лаваш на заміну хлібу. У тісті тільки борошно з водою, а смажиться не складніше млинців

Кулінарія

Тонкий домашній лаваш готується майже без клопоту. Найприємніше, що і витрат в ньому практично ніяких: тісто складається, в основному, з борошна і води. Замісу теж не потрібно, а смажиться лаваш не складніше млинців.

Лаваш на кухні розходиться дуже швидко, тому зробимо їх штук 15. На цю кількість нам потрібно 500 грамів борошна, в яку ми додамо 3 столові ложки соняшникової олії і чайну ложку солі.

З’єднуємо всі інгредієнти за допомогою кип’яченої води і можна починати смажити. Тісто на вигляд дуже схоже на млинцеве: воно повинно бути досить рідким, щоб лаваш добре розподілився по сковорідці.

Розігріваємо гарненько сковорідку і по-сухому виливаємо на неї ополоником тісто. За рахунок того, що у нас в ньому є олія, лаваш НЕ прилипне.

Смажимо по черзі кожну сторону, немов у нас звичайні млинці. По темних плям ви побачите, що лаваш готовий.

Лаваш на заміну хлібу. У тісті тільки борошно з водою, а смажиться не складніше млинців

За 30 хвилин все наше тісто стає апетитними домашніми лавашами!

Лаваш можна їсти і на сніданок, і як доповнення до будь-якого прийому їжі. За рахунок того, що готується він швидко, його можна розцінювати як страву виручалочку!

Лаваш на заміну хлібу. У тісті тільки борошно з водою, а смажиться не складніше млинців

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina