Найшвидше і найсмачніше печиво, яке я коли-небудь їла

Випічка

Це швидке печиво всього з трьох інгредієнтів! Я його люблю за швидкість приготування і мінімум інгредієнтів, а всі рідні обожнюють це печиво за легкий і прямо-таки повітряний смак!

А найголовніше, що його дуже багато виходить! Таке знаєте печиво це, як насіння, одне за одним в рот, краса!

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Маргарин вершковий – 250 г
  • Сметана 20% – 300 г
  • Борошно пшеничне – 3 скл.
  • Розпушувач тіста – 0.5 пакетика

Рецепт приготування

Маргарин кімнатної температури розімніть, змішайте зі сметаною і борошном, додайте розпушувач. Можливо борошна знадобиться більше або менше. Дивіться, щоб тісто вийшло м’яким і не липло до рук.

На півгодини поставте тісто в холодильник.

Потім розгортаємо не дуже тонке тісто, чарочкою видавлюємо, опускаємо в цукор і складаємо на деко, застелене пергаментним папером.

Запікати поки не стане злегка рум’яним при температурі 180-200 ° С.

Виходить листкове солоденьке печиво. Якщо ви не хочете з цукром, можете вмочати в кунжут, мак, насіння, а можна все разом. Це печиво справжнє поле для творчості.

Смачного!

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina