Цей торт зможуть приготувати всі, адже готується він досить просто і до того ж дуже швидко. Зате виходить таким смачним і ніжним, що неможливо описати словами. Ви будете насолоджуватися десертом з першого шматочка!
Інгредієнти, які потрібні на бісквіт:
- 100 г цукру;
- Три яйця;
- 50 г вершкового масла;
- Дві чайн. л. пекарського порошку;
- 140 г борошна;
- 40 г кокосової стружки.
Інгредієнти, які потрібні на крем:
- 200 мл вершків жирністю 33%;
- 80 г кокосової стружки;
- 120 г цукру;
- 500 г вершкового сиру.
Окремо для посипання візьміть 30 г кокосової стружки.
Поетапний процес приготування:
Готуємо бісквіт (потрібен міксер)
Візьміть глибокий посуд і розбийте в нього яйця. Всипте цукор і збивайте на середній швидкості кілька хвилин поки цукор не розчиниться.
Розтопіть вершкове масло і влийте в збиту суміш. Відразу всипте пекарський порошок і знову приступіть до збивання.
Не припиняючи збивати, всипте кокосову стружку.
Коли кокос рівномірно розмішається, вимкніть міксер.
Всипте борошно і трохи перемішайте ложкою або лопаткою, щоб воно не розліталося по кухні. Після цього перемішайте за допомогою міксера, поки маса не стане однорідного стану.
Деко вистеліть пекарним папером, вилийте тісто і разравняйте за допомогою лопатки.
Помістіть в духовку на 10 хвилин. Температура випікання – 180 °, розігрійте попередньо.
Вийміть готовий бісквіт з духовки, обріжте краї, щоб вони були рівними, і розріжте на 4 коржа.
Приготування крему
У об’ємний посуд насипте цукор, покладіть вершковий сир і збивайте, використовуючи міксер, до розчинення цукру.
Далі всипте кокосову стружку і продовжуйте збивати до однорідного стану.
Окремо збийте холодні вершки, повинні утворитися гострі піки.
Збиті вершки з’єднайте з сирною частиною і перемішайте за допомогою лопатки. Крем готовий.
Складання торта
Візьміть один корж і покладіть його на тарілку. Покрийте кремом. Так вчиніть ще з двома бісквітними коржами.
Четвертий корж розріжте на три частини і розташуйте їх з боків торта. Так ви зможете збільшити його в розмірі.
Зберіть так торт воєдино. Бока і верх покрийте кремом і розрівняйте.
Тепер посипте боки і верх кокосовою стружкою.
Помістіть торт на 4-5 годин в холодильну камеру (можна на ніч). Смачного!