Рецепт найніжнішого торта на швидку руку «Рафаелло». Справжня насолода!

Випічка

Цей торт зможуть приготувати всі, адже готується він досить просто і до того ж дуже швидко. Зате виходить таким смачним і ніжним, що неможливо описати словами. Ви будете насолоджуватися десертом з першого шматочка!

Інгредієнти, які потрібні на бісквіт:

  • 100 г цукру;
  • Три яйця;
  • 50 г вершкового масла;
  • Дві чайн. л. пекарського порошку;
  • 140 г борошна;
  • 40 г кокосової стружки.

Інгредієнти, які потрібні на крем:

  • 200 мл вершків жирністю 33%;
  • 80 г кокосової стружки;
  • 120 г цукру;
  • 500 г вершкового сиру.

Окремо для посипання візьміть 30 г кокосової стружки.

Поетапний процес приготування:

Готуємо бісквіт (потрібен міксер)

Візьміть глибокий посуд і розбийте в нього яйця. Всипте цукор і збивайте на середній швидкості кілька хвилин поки цукор не розчиниться.

Розтопіть вершкове масло і влийте в збиту суміш. Відразу всипте пекарський порошок і знову приступіть до збивання.

Не припиняючи збивати, всипте кокосову стружку.

Коли кокос рівномірно розмішається, вимкніть міксер.

Всипте борошно і трохи перемішайте ложкою або лопаткою, щоб воно не розліталося по кухні. Після цього перемішайте за допомогою міксера, поки маса не стане однорідного стану.

Деко вистеліть пекарним папером, вилийте тісто і разравняйте за допомогою лопатки.

Помістіть в духовку на 10 хвилин. Температура випікання – 180 °, розігрійте попередньо.

Вийміть готовий бісквіт з духовки, обріжте краї, щоб вони були рівними, і розріжте на 4 коржа.

Приготування крему

У об’ємний посуд насипте цукор, покладіть вершковий сир і збивайте, використовуючи міксер, до розчинення цукру.

Далі всипте кокосову стружку і продовжуйте збивати до однорідного стану.

Окремо збийте холодні вершки, повинні утворитися гострі піки.

Збиті вершки з’єднайте з сирною частиною і перемішайте за допомогою лопатки. Крем готовий.

Складання торта

Візьміть один корж і покладіть його на тарілку. Покрийте кремом. Так вчиніть ще з двома бісквітними коржами.

Четвертий корж розріжте на три частини і розташуйте їх з боків торта. Так ви зможете збільшити його в розмірі.

Зберіть так торт воєдино. Бока і верх покрийте кремом і розрівняйте.

Тепер посипте боки і верх кокосовою стружкою.

Помістіть торт на 4-5 годин в холодильну камеру (можна на ніч). Смачного!

Оцініть
( Поки що оцінок немає )
Поділіться з друзями
iUkrayina